12 augusti 2013

Helgen som gick

Helgen kom och gick men gick alldeles för snabbt. 

Fredagen blev en lång dag på jobbet, åkte hemifrån 05:20 och var inte hemma förrän vid 18 tiden. Då tändes grillen och jag väntade på att resten av familjen skulle komma hem från Eric Saade som spelade på Kolmårdens djurpark. När alla var samlade grillades det sparriebs med div goda tillbehör. Resten av kvällen gick i lugnets tecken. 

Lördagsmorgonen bjöd sedan på halvdåligt väder så vi bestämde oss för ett besök på den stora Titanic utställningen i Norrköping samtidigt fick  de stora barnen gå på bio. Utställningen var intressant och man fick en bra bild av skeppet och vad som hände innan, under och efter förlisningen. Jag kan dock tycka det var lite segt då man gick audioguidning och inte kunde gå sitt eget tempo. Lördagskvällen bjöd också på grillat, denna gång hamburgare som vi precis fick klara innan himlen öppnade sig och ett stort åskväder drog in över samhället.

Söndagen gick även den i ett rasande tempo. Först lite egen träning, dags att börja toppa formen så det blev  intervaller 12*1min:2min. Eftermiddagen gick också den med i idrottens tecken då stora grabben hade första fotbollsmatchen efter sommaruppehållet, en match som de tillslut vann med 9-5. Det är kul att se vilken utveckling dessa grabbar har gjort det senaste året. 

Kvällen blev tidig då det idag är ny vecka vilket innebär att klockan ringer 05:00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar